Zoete aardappel met courgette roerbakschotel

Deze zoete aardappel met courgette roerbakschotel is een eenpansgerecht om je vingers bij af te likken! En ook nog eens zeer eenvoudig klaar te maken.

20170913_181249

Ingrediënten:

voor 2 porties

  • 2 zoete aardappels
  • 1 courgette
  • 2 uien
  • 250 gram (biologisch) rundergehakt
  • madras kruidenmix(of andere kruidenmix naar smaak)
  • knoflook(vers of poeder)
  • Keltisch zeezout naar smaak
  • kokosolie

Bereiding:

Snijd de groeten in stukjes. Verhit een wokpan met kokosolie en gaar hierin de zoete aardappel met het deksel op de pan. Voeg na 10 minuten de courgette en uien toe en laat gaar worden. Voeg als laatst het gehakt, de knoflook en de kruiden toe. Als het gehakt rul en gaar is, is deze roerbakschotel klaar om geserveerd te worden. Eet smakelijk!

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s