Paprikasoep

Een lekkere soep maken hoeft helemaal niet moeilijk te zijn, dat bewijst dit recept wel! Paprikasoep met een garnering van komkommer, pijnboompitjes en pompoenpitten. Wanneer je deze soep als avondeten neemt, maak er dan een goed gevulde salade bij met bijvoorbeeld avocado en een gekookt eitje.

Ingrediënten:

Leef Paleo - Paprikasoep
Paprikasoep

Voor 4 personen als lunch

  • 3 of 4 puntparika’s
  • 2 uien
  • 3 teentjes knoflook
  • 1 liter (kippen)bouillon
  • komkommer
  • pompoenpitten
  • pijnboompitten
  • chilivlokken

Snijd de paprika en uien in grove stukken, en de knoflook in kleine stukjes. Fruit deze aan in de pan met kokosolie. Voeg vervolgens de bouillon toe en laat een kwartiertje doorkoken. Snijd ondertussen de komkommer in kleine blokjes. Pureer het geheel nu met de staafmixer. Schenk de soep in een kom en garneer met de komkommerblokjes, de pijnboompitjes, pompoenpitten en eventueel de chilivlokken als je van pittig houdt.

Eet smakelijk!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s